Ajánlott oldalak

Leírás

Spoiler mentes anime ismertetőket (vagy inkább ajánlatokat) lehet itt olvasni. Ezek az animék számomra nagyon tetszettek és egy kis leírással elláttam őket, hogy aki érdekel, megismerhesse.

Címkék

android (1) anime (7) apa (1) arakawa (1) aranyos (1) árva (1) bridge (1) claymre (1) comedy (1) creepy (1) cute (1) dark (1) depresszió (1) drop (1) emberrablás (1) evangelion (1) eve no jikan (1) fantasy (1) five (1) funny (3) genesis (1) harcosok (1) horror (2) house (1) kawaii (1) leaves (1) lucky (1) naruto (1) neon (1) nino (1) nino-san (1) of (1) őrültség (1) parody (1) pet shop of horrors (1) requime from the darkness (1) robotok (1) ronin (1) sasuke (1) sci-fi (1) slice of life (2) star (1) szörnyek (1) the (1) történelmi (1) under (1) usagi (1) vicces (3) Címkefelhő

Arakawa under the bridge

mykola 2013.06.20. 22:47

arakawa-under_00399158.jpg

Láttál már olyan dolgot amire azt mondtad, hogy WTF?!4% de azért tetszett?
Én így voltam ezzel a sorozattal.
Ebben az animében nem létezik logika, sem fizika és aki ezt nem veszi tudomásul úgy fog reagálni bármelyik részre, hogy annak az igazi értékét nem látja.

Történetünk egy gazdag családba született fiúról szól akit arra neveltek, hogy nem lehet senkinek az adósa.

Ez  a családi törvény megbukik, amikor Kou adósa lesz egy enyhén szólva is fúrcsa lánynak. A családi szabály miatt Kou-kun mindenképpen viszonozni szeretné a szivességet ezért megírgéri Nino-sannak, hogy teljesíti akármilyen kérését. Így vált főszereplőnk ennek a fúrcsa lánynak a kedvesévé.
Nino karaktere egy titokzatos, naív szeretnivaló lány aki kötelességtudóan végzi a munkáját, vagyis pusztakézzel fog halat a kedvesének és a többi barátjának.

arakawa-06-0959-nino-with-fish.jpg

De a híd alatt a pokol elszabadul, az ott élők egytől-eggyig valamilyen mesében érzik magukat, amivel elzárkóznak a külvilágtól. A lényeg az, hogy mindenki szentül, hisz a saját kitalált énjében és ez nem is fog változni.
A sorozat lényegében a hídalattiak életéről szól, a fúrcsa szokásaikról, amik igazán viccesek és arról, hogy hogyan próbálja a józanész útjára terelni őket Kou-kun.

Pár példa a hidalattiakra:

Hoshi a zenész:330498-untitled_1_large.png


Maria aki az állatokat tartja és főállású domina:

images.jpeg

A főnönk, aki egy  igazi kappa:

arakawa-07-2026-chief-with-hair.jpg

Billy minden férfi példaképe, aki legodaadóbb ha szerelemről van szó:

arakawa-under-the-bridge-13.jpg

Végül még belinkelem az anime openingjét, ho god hogy ez mennyire jó :)

Címkék: the vicces funny bridge under őrültség nino arakawa nino-san

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása