Ajánlott oldalak

Leírás

Spoiler mentes anime ismertetőket (vagy inkább ajánlatokat) lehet itt olvasni. Ezek az animék számomra nagyon tetszettek és egy kis leírással elláttam őket, hogy aki érdekel, megismerhesse.

Címkék

android (1) anime (7) apa (1) arakawa (1) aranyos (1) árva (1) bridge (1) claymre (1) comedy (1) creepy (1) cute (1) dark (1) depresszió (1) drop (1) emberrablás (1) evangelion (1) eve no jikan (1) fantasy (1) five (1) funny (3) genesis (1) harcosok (1) horror (2) house (1) kawaii (1) leaves (1) lucky (1) naruto (1) neon (1) nino (1) nino-san (1) of (1) őrültség (1) parody (1) pet shop of horrors (1) requime from the darkness (1) robotok (1) ronin (1) sasuke (1) sci-fi (1) slice of life (2) star (1) szörnyek (1) the (1) történelmi (1) under (1) usagi (1) vicces (3) Címkefelhő

Eve no Jikan

mykola 2013.06.20. 23:13

animu.ru-eve-no-jikan-(1024x768)-wallpaper-001.jpg

Az Eve no Jikan egy sci-fi anime, ami egy igen érdekes ötleten alapul, mégpedig , hogy az androidok bizony éreznek és vágynak arra, hogy életük lehessen, bár nem rendeznek felkelést és nem világítanak pirosan ha evil módba kapcsolnak, egy kávézót azért létrehoztak. Főszereplőn egy olyan fiú aki nem igazán tolerálja azt az elképzelést, miszerint a gépek is élnek, ezért egy nap követte az androidját.

eve-no-jikan-nagi.jpgeve-no-jikan-3-1.jpgevenojikan01smallws1.jpgAmit tudni kell, hogy a technológia odáig fejlett, hogy szükséges volt egy megkülönböztettő jel bevezetése, ami az androidok felett lévő hologram. A kávézó különlegessége, hogy itt senki sem tudhatja ki ember és ki nem az és mindenki egyformán szolgálnak ki. A sorozat lényege ebből, származik, hogy el lehet-e dönteni valakiről, hogy ember-e és ha nem akkor miért lennének kevesebbek a gépek.
Amilyen rövid olyan érdekes kis sorozat, érdemes megnézni.

Címkék: sci-fi anime android eve no jikan

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása