Ajánlott oldalak

Leírás

Spoiler mentes anime ismertetőket (vagy inkább ajánlatokat) lehet itt olvasni. Ezek az animék számomra nagyon tetszettek és egy kis leírással elláttam őket, hogy aki érdekel, megismerhesse.

Címkék

android (1) anime (7) apa (1) arakawa (1) aranyos (1) árva (1) bridge (1) claymre (1) comedy (1) creepy (1) cute (1) dark (1) depresszió (1) drop (1) emberrablás (1) evangelion (1) eve no jikan (1) fantasy (1) five (1) funny (3) genesis (1) harcosok (1) horror (2) house (1) kawaii (1) leaves (1) lucky (1) naruto (1) neon (1) nino (1) nino-san (1) of (1) őrültség (1) parody (1) pet shop of horrors (1) requime from the darkness (1) robotok (1) ronin (1) sasuke (1) sci-fi (1) slice of life (2) star (1) szörnyek (1) the (1) történelmi (1) under (1) usagi (1) vicces (3) Címkefelhő

Lucky Star

mykola 2012.03.12. 10:38

Sokszor vagyok úgy vele, hogy először megnézek valamilyen amv-t (anime music video) és ha tettszett a benne szereplő animét kipróbálom.

A Lucky Star-hoz is ilyen módon lett szerencsém, a ru.comix 2 c. amv-ben láttam és mivel ott is igazán viccesnek nézett ki, így letöltöttem.
 Az anime egy tökéletes slice of life típus. A hétköznapok dolgait mutatja be, a kiváló szereplőknek hála a lehető legszórakoztatóbb módon.

 Főszereplőink iskolás lányok. Egy közülük az okos, illedelmes típus, az ikertestvérek egyike a kicsit butácska és félénk a másik a törekvő. Személyes kedvencem pedig a lusta lány, aki mmorpg-vel játszik tanulás helyett. Ennek a négy szereplőnek a mindennapjait láthatjuk, olyan helyzeteket amikben mi magunk is lehetnénk (vizsgaidőszak, nyaralás, betegség stb.).

A sorozat a cukiságra, viccekre és a mindennapokra öszpontosít. Ami miatt nekem különösen a szívembe lopta magát az a szinkron. Lehet túlértékelem, de egyik másik szereplő olyan hangsúllyal ejti ki a szavakat, hogy ha nem is érteném, akkor is szakadnák rajta a röhögéstől.


 


Melegen ajánlom mindenkinek, aki egy nyugodt könnyed mosolytkeltő kikapcsolódásra vágyik.

 A grafikáról annyit, hogy nálam nem jön be a boci szem és tehéntőgy típus, de az itt látható tökéletesen irrealisztikus grafika csak rásegít a vicces hangulatra.

24 részen keresztül edzhetjuk rekeszizmunkat ezzel a sorozattal.

 

 


 

ru.comix 2 az AmvNews csapatától


 

Címkék: vicces star funny comedy lucky slice of life

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása