Ajánlott oldalak

Leírás

Spoiler mentes anime ismertetőket (vagy inkább ajánlatokat) lehet itt olvasni. Ezek az animék számomra nagyon tetszettek és egy kis leírással elláttam őket, hogy aki érdekel, megismerhesse.

Címkék

android (1) anime (7) apa (1) arakawa (1) aranyos (1) árva (1) bridge (1) claymre (1) comedy (1) creepy (1) cute (1) dark (1) depresszió (1) drop (1) emberrablás (1) evangelion (1) eve no jikan (1) fantasy (1) five (1) funny (3) genesis (1) harcosok (1) horror (2) house (1) kawaii (1) leaves (1) lucky (1) naruto (1) neon (1) nino (1) nino-san (1) of (1) őrültség (1) parody (1) pet shop of horrors (1) requime from the darkness (1) robotok (1) ronin (1) sasuke (1) sci-fi (1) slice of life (2) star (1) szörnyek (1) the (1) történelmi (1) under (1) usagi (1) vicces (3) Címkefelhő

Requiem from the Darkness

mykola 2013.06.20. 23:39

Ez aztán egy igazán imádnivaló DARKFANTASY!
images_1.jpeg

A valahol a középkori japánban járunk, ahol találkozunk főszereplőnkkel. Momosuke Yamaoka egy ifjú író, akinek célje, hogy egy 100 ( azaz száz) történetből álló gyüjteményt hozzon létre. Az ő utazásait követhetjük, mit megspékel három különös alak, akik valamifél relytéjes igazságosztók. A sötét hangulatra rátesz egy lapáttal az elborultnak mondható grafika is és a hangok is rendben vannak, minden passzol amikor végetér egy ember élete és ebben az animében bizony sok ember meghal.

Nagyon tettszett, hogy bár jelen van a természetfölötti és nagyon sokszor próbálják is ráfogni a szörnyűségeket, de legtöbbször kiderül, hogy minden egyes undorító dolgot maguk az emberek vittek véghez. 

0000147946.jpgAmit leszögeznék, hogy nem egy estimeséről van szó, szóval aki úgy érzi, hogy nem visel el kivégzéseket, kínzásokat, őrül gyilkosokat ( ha jól emlékszem a legelső jelenet az, hogy egy gyerek fejére egy követ pottyantanak) az tartsa távol magát ettől a műtől.
Aki  viszont egy kis borzongásra vágyik, nyugodtan tegyen egy próbát nem fog csalódni.

Az opening azoknak akik szeretnek ez alapján ítélni:

Címkék: horror anime fantasy dark requime from the darkness

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása