Ajánlott oldalak

Leírás

Spoiler mentes anime ismertetőket (vagy inkább ajánlatokat) lehet itt olvasni. Ezek az animék számomra nagyon tetszettek és egy kis leírással elláttam őket, hogy aki érdekel, megismerhesse.

Címkék

android (1) anime (7) apa (1) arakawa (1) aranyos (1) árva (1) bridge (1) claymre (1) comedy (1) creepy (1) cute (1) dark (1) depresszió (1) drop (1) emberrablás (1) evangelion (1) eve no jikan (1) fantasy (1) five (1) funny (3) genesis (1) harcosok (1) horror (2) house (1) kawaii (1) leaves (1) lucky (1) naruto (1) neon (1) nino (1) nino-san (1) of (1) őrültség (1) parody (1) pet shop of horrors (1) requime from the darkness (1) robotok (1) ronin (1) sasuke (1) sci-fi (1) slice of life (2) star (1) szörnyek (1) the (1) történelmi (1) under (1) usagi (1) vicces (3) Címkefelhő

Great teacher Onizuka

mykola 2013.06.22. 21:02

Gondolkodtatok már valaha azon, hogy milyen lehet tanárnak lenni?gto1.jpg
Onizuka éppen tanárnak készül és a legfőbb indittatása, hogy középiskolás lányokkal kezdjen ki.
Ez azért nem teljesen igaz. Főhősünk egy amolyan bandavezér volt és ez mind stílusában mind 
tanításaiban tükröződik. 
Ahova felveszik ott megkapja a legrosszabb osztályt, azt remélve, hogy majd ő elbír velük.
Lényegében erről szól a sorozat, hogyan tanít Onizuka, milyenek a diákok és hogyan viszonyul a többi tanár
az ő stílusához.
Van itt minden féle tanuló, a domina szerepet betöltő zsenitől kezdve a lúzer szemüvegesen keresztül az anyakomplexusos pattogó kölyökig minden. A legtöbb bajos karakter a női nem képviselőiből kerül ki.
Bár azt várná az embOnizuka-With-Student.jpger, hogy megtörjenek inkább azt látjuk, hogy Onizuka próbál segíteni a lelki problémáikon.

Tele van a sorozat humorral, aki szereti az ecchit annak is kedvéretesz, aki jártabb régi animékben az felismer egy-két hatalmasan nagy poént, valami fantasztikus az is ahogyan Onizuka megoldja a problémákat, amiket a hihetetlenül kidolgozott csínytevések okoznak. 

Onizuka karaktere nagyon szerethető, bátor, erős, kicsit őrült nem mindíg megfontolt de mindent megtesz a diákjaiért és éppen ezért annyira szerethető.
Angol szinkronnal néztem, ami szerintem nem olyan jó, aki teheti japánul nézze.

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2013.08.31. 18:40:05

Nagyon jó anime! Gondoltam, hogy írok róla, de most már biztos, hogy írni fogok róla! ;)
süti beállítások módosítása